News & Updates

Polecamy:







Start » Lista szkoleń » Szkolenia HACCP


Temat szkolenia: Zasady GHP/GMP oraz System HACCP (minimum sanitarne, wymagane przez Sanepid)

Adresaci:
Szkolenie skierowane jest do kandydatów związanych bezpośrednio z produkcją/obrotem żywności

Cel szkolenia:
Zapoznanie uczestników z Prawem Żywnościowym (Codex Alimentarius), Dobrymi Praktykami Higienicznymi i Produkcyjnymi (GHP/GMP) oraz rodzajami zagrożeń jako podstawą do przestrzegania wytycznych Systemu HACCP



Plan szkolenia:

1. ZASADY GHP/GMP:
a. Wprowadzenie do Dobrych Praktyk
b. Podstawowe reguły (zasady higieny, GMP)
c. Dokumentacja (przykłady)
2. SYSTEM HACCP:
a. Omówienie zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych
b. Definicja Systemu i Plan HACCP (analiza)
3. PODSUMOWANIE


Czas trwania: 2 godziny (do uzgodnienia)

Cena: 50 PLN/os. zw. z VAT*

*Minimalna cena za 1 osobę, dotyczy grupy 8 os. bez kosztów dojazdu.


Miejsce szkolenia: Siedziba klienta (cały kraj)

Termin szkolenia: do uzgodnienia

Forma zajęć: wykład, dyskusja, konsultacje

Prowadzący: Czynny auditor IRCA, doświadczony konsultant z wieloletnią praktyką w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności


Zapewniamy:

• Materiały szkoleniowe
• Certyfikat potwierdzający odbycie szkolenia


Firmy zainteresowane powyższym szkoleniem prosimy o wypełnienie formularza.


Quality.com.pl kojarzy się ze słowami: ISO 9001, HACCP, ISO 22000, FSSC 22000, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, IATF 16949, FMEA, PPAP, APQP, 8D, SPC, MSA, IFS, BRC, GMP+ Szkolenia, Doradztwo, Audyt, Wdrażanie, Certyfikat, System, Dokumentacja, Księga, Szkolenia online, Szkolenia zdalne - dolnośląskie Wrocław Wałbrzych Legnica Lubin Głogów Kłodzko Jelenia Góra Zielona Góra Opole